Ételkínálat



Heti Ajánlatunk :


Házi sonkatáll

Kovászos kenyér , tepertőkrémmel

Orja leves

Húsleves májgombóccal

Húsleves kertészlány módra

Pacal Csorba

Balatoni halászlé

Tárkonyos szarvas raguleves velősgombóccal

Tihanyi rántott Camembert

Rántott pacal, pároltrizs tartármártás

Sertésborda parasztossan

Tihanyi pásztorpecsenye

Fokhagymás pontyfilé roston parajjal

Fogasfilé kapormártással

Fogasfilé "Klasszik " roston

Fogasfilé rántva

Szarvas bélszín "Lyoni "módra

Csirkecomb filé rántva

Csirkemell csíkok salátaágyon

Csülök Pékné módra

Pacal pörkölt sós burgonyával

Marhapörkölt galuskával

Töltött káposzta háziassan

Túróscsusza tepertővel

Mandulás palacsinta

Túrógombóc

Palacsinta variációk




Csárdánkban megtalálhatóak a magyar konyha ízes remekei mellett e tájra oly jellemző halból készült ételek is. A „Tűzpiros” gulyásleves, amit erős paprikával fogyasztanak errefelé, vagy a vasárnapi ebédet idéző balatoni libaleves finom metélttel. Ó de jó…!

A balatoni halászlé lényege, hogy többféle halból készüljön, ez is Csárdánk híres specialitásai közé tartozik. Az igazi húsevőknek ajánljuk a „Tihanyi Pásztorpecsenye” elnevezésű frissen sültünket, ami sertés tarjából készül fokhagymásan.

Nem maradhat említés nélkül a Balaton legízletesebb halfajtája a süllő, vagy más néven fogas, amit egészben és filében is felszolgálunk. Az állandó étlap mellett törekszünk valami újjal bővíteni az ételek választékát, ami a változó napi ajánlatban található meg. Többek között ide tartoznak a koleszterin szegény, magyar mangalicából, szürkemarhából illetve vízibivalyból készült ételkülönlegességeink is. A felszolgált ételek mellé saját készítésű tájjellegű borainkat ajánljuk, amelyek harmonikusan kiegészítik azok élvezeti értékét.

Csárdánkban megtalálhatóak a magyar konyha ízes remekei mellett e tájra oly jellemző halból készült ételek is. A „Tűzpiros” gulyásleves, amit erős paprikával fogyasztanak errefelé, vagy a vasárnapi ebédet idéző balatoni libaleves finom metélttel. Ó de jó…!

A balatoni halászlé lényege, hogy többféle halból készüljön, ez is Csárdánk híres specialitásai közé tartozik. Az igazi húsevőknek ajánljuk a „Tihanyi Pásztorpecsenye” elnevezésű frissen sültünket, ami nyitott karajból készül fokhagymásan.



ajanlatkeres

iCC -Carbon Free WebsiteCertificate No.: BCO-20150330-0122

Bővebben...
free company w220

Certificate No.: BCO-20150330-1408


widget 2 140

 
 

Kapcsolat

8237 Tihany Cser-hegy 9.

Telefon: 00 36 87 448 575
Mobil: 00 36 20 922 62 92
E-mail: ferencpince@gmail.com

Nyitva tartás: Márciustól októberig 12:00-21:00
Péntek-Szombat- Vasárnap