Ételkínálat



Üzletünk ajánlata:



 
Mángold krémleves sonka csipszel


Húsleves kertészlány módra

Húsleves májgombóccal

Gulyásleves

Halászlé
 



Tihanyi Páasztorpecsenye

Sertésborda Parasztosan

Marhapörkölt galuskával

Töltött káposzta háziassan

Tihanyi pincés káposzta

Sajt Steak

Tihanyi rántott Camembert

Szűzérmék "Bakonyi " módra


Mézes -mázas Limusin oldalas

Mézes-mázas Limusin hátszín

Fogas galuska, citromfűves pikáns mártással

mángoldos rizsel

Fogasfilé roston "klasszik"

Fogasfilé Orly módra

Fogasfilé rántva

Csirkecomb filé rántva

Csikemell csíkok saláta ágyon

Túróscsusza

Túrógombóc

Palacsinta variációk




Csárdánkban megtalálhatóak a magyar konyha ízes remekei mellett e tájra oly jellemző halból készült ételek is. A „Tűzpiros” gulyásleves, amit erős paprikával fogyasztanak errefelé, vagy a vasárnapi ebédet idéző balatoni libaleves finom metélttel. Ó de jó…!

A balatoni halászlé lényege, hogy többféle halból készüljön, ez is Csárdánk híres specialitásai közé tartozik. Az igazi húsevőknek ajánljuk a „Tihanyi Pásztorpecsenye” elnevezésű frissen sültünket, ami sertés tarjából készül fokhagymásan.

Nem maradhat említés nélkül a Balaton legízletesebb halfajtája a süllő, vagy más néven fogas, amit egészben és filében is felszolgálunk. Az állandó étlap mellett törekszünk valami újjal bővíteni az ételek választékát, ami a változó napi ajánlatban található meg. Többek között ide tartoznak a koleszterin szegény, magyar mangalicából, szürkemarhából illetve vízibivalyból készült ételkülönlegességeink is. A felszolgált ételek mellé saját készítésű tájjellegű borainkat ajánljuk, amelyek harmonikusan kiegészítik azok élvezeti értékét.

Csárdánkban megtalálhatóak a magyar konyha ízes remekei mellett e tájra oly jellemző halból készült ételek is. A „Tűzpiros” gulyásleves, amit erős paprikával fogyasztanak errefelé, vagy a vasárnapi ebédet idéző balatoni libaleves finom metélttel. Ó de jó…!

A balatoni halászlé lényege, hogy többféle halból készüljön, ez is Csárdánk híres specialitásai közé tartozik. Az igazi húsevőknek ajánljuk a „Tihanyi Pásztorpecsenye” elnevezésű frissen sültünket, ami nyitott karajból készül fokhagymásan.



ajanlatkeres

iCC -Carbon Free WebsiteCertificate No.: BCO-20150330-0122

Bővebben...
free company w220

Certificate No.: BCO-20150330-1408


widget 2 140