Heti Ajánlatunk :
Házi sonkatáll
Kovászos kenyér , tepertőkrémmel
Orja leves
Húsleves májgombóccal
Húsleves kertészlány módra
Pacal Csorba
Balatoni halászlé
Tárkonyos szarvas raguleves velősgombóccal
Tihanyi rántott Camembert
Rántott pacal, pároltrizs tartármártás
Sertésborda parasztossan
Tihanyi pásztorpecsenye
Fokhagymás pontyfilé roston parajjal
Fogasfilé kapormártással
Fogasfilé "Klasszik " roston
Fogasfilé rántva
Szarvas bélszín "Lyoni "módra
Csirkecomb filé rántva
Csirkemell csíkok salátaágyon
Csülök Pékné módra
Pacal pörkölt sós burgonyával
Marhapörkölt galuskával
Töltött káposzta háziassan
Túróscsusza tepertővel
Mandulás palacsinta
Túrógombóc
Palacsinta variációk
Csárdánkban megtalálhatóak a magyar konyha ízes remekei mellett e tájra oly jellemző halból készült ételek is. A „Tűzpiros” gulyásleves, amit erős paprikával fogyasztanak errefelé, vagy a vasárnapi ebédet idéző balatoni libaleves finom metélttel. Ó de jó…!
A balatoni halászlé lényege, hogy többféle halból készüljön, ez is Csárdánk híres specialitásai közé tartozik. Az igazi húsevőknek ajánljuk a „Tihanyi Pásztorpecsenye” elnevezésű frissen sültünket, ami sertés tarjából készül fokhagymásan.
Nem maradhat említés nélkül a Balaton legízletesebb halfajtája a süllő, vagy más néven fogas, amit egészben és filében is felszolgálunk. Az állandó étlap mellett törekszünk valami újjal bővíteni az ételek választékát, ami a változó napi ajánlatban található meg. Többek között ide tartoznak a koleszterin szegény, magyar mangalicából, szürkemarhából illetve vízibivalyból készült ételkülönlegességeink is. A felszolgált ételek mellé saját készítésű tájjellegű borainkat ajánljuk, amelyek harmonikusan kiegészítik azok élvezeti értékét.
Csárdánkban megtalálhatóak a magyar konyha ízes remekei mellett e tájra oly jellemző halból készült ételek is. A „Tűzpiros” gulyásleves, amit erős paprikával fogyasztanak errefelé, vagy a vasárnapi ebédet idéző balatoni libaleves finom metélttel. Ó de jó…!
A balatoni halászlé lényege, hogy többféle halból készüljön, ez is Csárdánk híres specialitásai közé tartozik. Az igazi húsevőknek ajánljuk a „Tihanyi Pásztorpecsenye” elnevezésű frissen sültünket, ami nyitott karajból készül fokhagymásan.