Ételkínálat





Hétvégi Ajánlatunk:




Tepertőkrémes kovászos kenyér

Hideg libamáj zsírjában

Kacsamáj pástétom

Paszternák krémleves

Sárgadinnye szárított sonkával

Hideg gyümölcs leves csészében

Húsleves Kertészlány módra

Gulyásleves

Balatoni halászlé

Dörgicsei Kecskesajt grillezve salátaágyon

Tihanyi Pásztor pecsenye

Sertésborda parasztossan

Csirkecomb filé rántva

Csirkemell csíkok saláta ágyon

Borjú "Bécsi" burgonyasalátával

Tihanyi rántott camembert

Fogasfilé roston kapormártással

Fogasfilé Roston " Klasszik"

Fogasfilé rántva

Fogas Orly módra

Fokhagymás pontyfilé

Harcsa paprikás kapros galuskával

Harcsa fokhagymássan

Libazuza pörköl paraszt tarhonyával

Marhapörkölt galuskával

Töltött káposzta

Pincés káposzta

Túróscsusza házi tepertővel

Túrógombóc

Fügelekváros  palacsinta

Palacsinta variációk










Csárdánkban megtalálhatóak a magyar konyha ízes remekei mellett e tájra oly jellemző halból készült ételek is. A „Tűzpiros” gulyásleves, amit erős paprikával fogyasztanak errefelé, vagy a vasárnapi ebédet idéző balatoni libaleves finom metélttel. Ó de jó…!

A balatoni halászlé lényege, hogy többféle halból készüljön, ez is Csárdánk híres specialitásai közé tartozik. Az igazi húsevőknek ajánljuk a „Tihanyi Pásztorpecsenye” elnevezésű frissen sültünket, ami sertés tarjából készül fokhagymásan.

Nem maradhat említés nélkül a Balaton legízletesebb halfajtája a süllő, vagy más néven fogas, amit egészben és filében is felszolgálunk. Az állandó étlap mellett törekszünk valami újjal bővíteni az ételek választékát, ami a változó napi ajánlatban található meg. Többek között ide tartoznak a koleszterin szegény, magyar mangalicából, szürkemarhából illetve vízibivalyból készült ételkülönlegességeink is. A felszolgált ételek mellé saját készítésű tájjellegű borainkat ajánljuk, amelyek harmonikusan kiegészítik azok élvezeti értékét.

Csárdánkban megtalálhatóak a magyar konyha ízes remekei mellett e tájra oly jellemző halból készült ételek is. A „Tűzpiros” gulyásleves, amit erős paprikával fogyasztanak errefelé, vagy a vasárnapi ebédet idéző balatoni libaleves finom metélttel. Ó de jó…!

A balatoni halászlé lényege, hogy többféle halból készüljön, ez is Csárdánk híres specialitásai közé tartozik. Az igazi húsevőknek ajánljuk a „Tihanyi Pásztorpecsenye” elnevezésű frissen sültünket, ami nyitott karajból készül fokhagymásan.



ajanlatkeres

iCC -Carbon Free WebsiteCertificate No.: BCO-20150330-0122

Bővebben...
free company w220

Certificate No.: BCO-20150330-1408


widget 2 140

 
 

Kapcsolat

8237 Tihany Cser-hegy 9.

Telefon: 00 36 87 448 575
Mobil: 00 36 20 922 62 92
E-mail: ferencpince@gmail.com

Nyitva tartás: Márciustól októberig 12:00-21:00
Péntek-Szombat- Vasárnap